Nyhedsblog d. 13.11. 2017 (53272)

Fra den 28. november- 4. december 2017 vil du i det indendørs loppemarked, "Byens Bazar", Rosenkæret 43, 2860 Søborg, kunne finde en reol, 1, 5 m x 1,5 m  x 60 cm, med varer, der skiller sig HELT ud fra alle de andre i hallen. For den har næsten kun helt nye produkter i original indpakning og uåbnet original emballage. (Foto følger, så snart standen er sat op). 

 

Jeg har nemlig lejet en reol på et loppemarked for at få ryddet op efter mit lille "eventyr" i Tivoli, da jeg ikke har så meget plads privat, at jeg bare kan samle til hobe. Så efter planen, vil du i denne periode allerede ude fra parkeringspladsen på Rosenkæret kunne se de lækre dekorations-"left overs" på reolen med effekter, der skiller sig ud, ikke bare fra flere års galleri- og juleudstillinger, men også fra den lille butik i Tivoli i form af skovalfebabydekorationerne, der også egner sig til juledekorationer og værtindegaver, og som kun har været brugt sporadisk til skovalfebabyjagt og til at dekorere butikken i Tivoli. På reolen vil du også kunne finde mine nisselysposer, samt helt nye og ubrugte LED-lys til dem.... Så hvis du hører til blandt de mange, der i Tivoli forelskede sig vildt i mine løsthængende håndmalede visne bladranker og kan bruge dem til eksempelvis din vinkælder, eller lignende anvendelse, er det her, du kan købe dem, da vi ikke måtte pille mine dekorationer ned og sælge dem, fordi de ikke var med på varesortimentlisten i Tivoli.

 

Men Julehjertemuseet har stadig brug for omsætning i museumsbutikken, for at jeg kan holde liv i projekt Kunstmuseet Julehjertemuseet og bygge videre på det, også selvom jeg i år simpelthen er for syg personligt til at drive det. Jeg har næppe varer nok i dette lidt unikke "Overskudslager" fra Tivoli alene til at kunne holde reolen på markedet fyldt op. Derfor har jeg valgt at sætte en ekstra lille hvid reol ind i den store med  helt nye ubrugte håndproducerede produkter fra musuemsbutikken og Design By Lisbet Lark, julepynt til små træer til rimelige priser, en del af dén pynt du kan finde på denne hjemmeside. Salget herfra støtter den fortsatte opbygning af Julehjertemuseet, The Woven Heart Art Museum.

 

Det ligger desværre sådan, at jeg i år grundet sygdom, (lammelser i spiserøret på grund af en ulykke sidste år), så jeg ikke kan spise normal kost, hospitalsindlæggelser og - undersøgelser i november og december måned, ikke har den fornødne energi til at drive museet (eller  for den sags skyld Galleri Octopus Art).

 

Jeg har derfor i år i juleperioden valgt at lade andre sælge mine ting for mig forskellige andre steder, lige fra min kunst, (IKKE woven heart arts), som bliver sendt ud på galleriudstillinger gennem gallerioctopusart.dk, så vidt det er mig muligt, og til mine juledekorationer og mit julepyntdesign. "Ubetydelige småting," som én eller anden vildt fremmed person efter at have stået og sladret og "ædt giraffen med øjnene" i 2 timer uden at købe noget i den lille Tivolibod lige så godt "kunne sælges i en supermarkedslignende situation uden en ekspedient, der står og hænger over én."

 

God idé, do! Tak for inspirationen! 

Vi klasker lige et par fluer i samme smæk for din uhørte respekt, situationsfornemmelse, empati og forståelse for mig som person. Jeg har ærligt talt ikke rigtigt energi og personligt overskud til sådan noget lige nu. I det hele taget egner hverken jeg eller min mand sig til at stå i butik i 12-14 timer dagligt, 7 dage om ugen lige for tiden, hvor de besøgende står og nedgør de håndfremstillede unikke produkter, og i timevis blokerer for handlen med andre og mere seriøse kunder for at få de i forvejen billige håndproducerede varer ned i pris, har vi fundet ud af. Vi vil meget hellere hygge os med vores familie for første gang i 6 år i juletiden og nyde den korte tid, vi har sammen. 

 

Så må man jo finde et egnet alternativ, der først og fremmest kan opfylde ens eget og dernæst denne store, altdominerende og vigtige kundegruppes behov, og her faldt valget altså på det efter min mening totalt geniale koncept, "Byens Bazar," i Søborg. Måske ikke et specielt smukt og julet marked, men så må man jo selv bidrage til julehyggen i hallen, der byder på et hav af gode loppefund. Der findes også en afdeling af Byens Bazar i Helsingør / Espergærde, men da jeg er bundet til hospitalerne i Københavnsområdet, og jeg ikke har så meget energi til at pendle rundt i landet, bliver det dén i Søborg, der kommer til at nyde godt af mit håndlavede julepynt i år.

 

 

Konceptet "Byens Bazar" går ud på, at nogen, jeg kender, fylder min reol op med mine stregkodede og prismærkede, håndlavede varer 1-2 gange om dagen og derefter forlader butikken. Herefter shopper du ind, fylder varerne ned  i én af bazarens indkøbskurve, som i et almindeligt supermarked og betaler ved kassen hos de servicemindede ekspedienter, inden du forlader butikken. Altså ordnede forhold. Imedens i dén uge har jeg min "frihed" til at tage på sygehuset, være halvsløj, tage til dobbelt familiefødselsdag eller bare slappe af og hygge mig på mine egne præmisser. Mange år siden, jeg har oplevet dét. 

 

Jeg savner mit folkelige lille museum helt usigeligt lige nu, det skal der ikke være nogen tvivl om,  det har i 6 år været en del af mine juletraditioner. Men der har heller aldrig været tvivl om, at sygdom er hver mands herre, også min, derfor er der grænser for, hvad jeg kan overkomme lige nu. Jeg er jo kun et menneske, og der skal også være plads til MIG i mit liv.

 

Den private samling, Kunstmuseet Julehjertemuseet, har været i drift i 3 sæsoner fra 2014-2016, og er i øvrigt bygget op med brugte, ombyggede møbler og effekter til udstillingsmøbler.

 

Så velkommen til denne hjemmeside til en hel masse nye besøgende, spændende, inspirerende skønne "lopper" fra Byens Bazar i Søborg.

 

Venlig hilsen og glædelig Jul!

Lisbet Lærke.

Reol nr 4 skulle ligge lige indenfor døren og til venstre lige overfor kassen i den store hal. Salget foregår fra reol nr 4 i perioden fra den 28. november til den 4.december 2017.

 

Om heksene kommer til at bane vej for englene?

Dét er der nogen, der mener. Sker jo nogen gange i det virkelige liv, så hvem ved???

 

Men det bliver nok ikke i Tivoli, for huslejen er altfor dyr derinde i forhold til, hvad vi får for pengene derinde her under Halloween, hvor mit nyeste projekt, mit hjemmeværksted, "Miniatureværkstedet," er flyttet ind med kunst, kunsthåndværk og design til små hjem...- og jeg skal arbejde i 12-14 timer hver dag i 9 graders kulde, en fysisk udfordring jeg ikke på forhånd havde forestillet mig kunne give problemer. Men det har vist sig, at jeg ikke har helbredet og kræfterne til det, så det er godt det kun er i 3 uger og godt, jeg har én til at hjælpe mig.

 

Underligt nok, så forventes det, at jeg vil sidde dér i 12- 14 timer hver dag foran det lille hus uden nogen former for beskyttelse overhovedet mod vind , vejr og andre tilfældige menneskers luner og gratis underholde de forbipasserende med at klippe hekse uden mønster til mine nu 400 forskellige håndklippede unikke hekselysposer. Underligt nok så kan hverken skiundertøj eller 7 lag tøj varme mine arme og fingre, når de skal være fri til at producere noget i flere timer.

 

 

Jeg har derfor i 2 omgange nu fået kulde i alle led og muskler i min ryg, nakke, arme, hænder og fingre.

 

Jeg, der har international anerkendelse som både papirkunstner og billedkunster føler, at jeg sidder som en anden forhutlet "hjemløs på gaden" i "landsbyen" , og nogle af de forbipasserende behandler mig også som sådan. Nogle tror jeg er en dukke og en del af dekorationen, man bare kan sparke til eller spytte på, fordi jeg sidder dér lige så stille.

 

 

Jeg savner i dén grad en palme at sidde og tegne / male under og 30 graders varme, et palads at smutte ind i med et tilhørende stort lyst og lækkert atelier / artist residense, samt en lile lækker award- reception i ny og næ i Italien.

 

 

Dér kan jeg bare ikke komme ned foreløbigt, for jeg kan ikke komme ud at rejse, for dét har jeg ikke helbred til. Jeg har stadig 9 år tilbage af "groundingen" her i DK efter en hormonoperation for et år siden, hvor min ene nyre fortsat kaster med sten og laver bøvl med hjertet i en grad, så jeg skal opholde mig i nærheden af Rigshospitalet i København. I august 2016 kom jeg også ud for en ulykke med mit spiserør, så jeg efterfølgende ikke har kunnet synke fast føde, en funktionsbrist, der har lidt lange udsigter at få helbredt. Faktisk har jeg fået at vide, at den står på flydende kost resten af livet. Træls, for jeg får ikke dén normale føde, som en normalfungerende voksen kvinde på min alder har brug for. Det betyder så, at jeg heller ikke har den samme energi, som alle andre og som jeg havde før ulykken og måske heller ikke får den tilbage. Faktisk kæmper jeg lige nu for at overleve både som billedkunstner og som menneske. Dét skal ikke være nogen hemmelighed.

 

Miniatureværkstedet i Tivoli var dét projekt, der skulle have holdt mig oppe i år både fysisk psykisk og kunstnerisk, men ender måske i værste fald med at være dét, der kører min 8 år gamle kunstneriske virksomhed, hvorunder Julehjertemuseet hører, i sænk.

 

Jeg har derfor ikke energi til at være mig, jeg har derfor ikke "drivet" til at åbne museet et andet sted og jeg har bestemt ikke pengene til det, og jeg er DØDTRÆT af på 8. år at blive betragtet som en iværksætter, man bare kan udnytte og behandle, som man har lyst til.

 

Woven Heart Art er skrøbelige små kunstværker, der kræver opbevaring uden fugt / lys, og det samme gør museets store tunge udstillingsmøbler, mine håndlavede møbelkunsthåndværk, som ikke lige er til at flytte rundt med. Ét af dem er et hundrede kilo tungt skrivebordschatol fra 1800 grønhvidkål, et yndet fotoobjekt for besøgende journalister på Julehjertemuseet, da det lå i Tisvildeleje, havde vi fornyligt fornøjelsen af at flytte rundt på, da vi lige før åbningen af Miniatureværkstedet i Tivoli igen-igen flyttede museumsmøblerne til et billigere og bedre opbevaringssted. 

 

Det er bestemt ikke nogen guldgruppe at drive butik i Tivoli, så det bliver ikke Miniatureværkstedet, der kommer til at finansiere genopbygningen af Julehjertemuseet et nyt sted. Tværtimod, .. - men lidt hjælp kommer der dog ind, for vi sælger mit design af verdens mindste flagguirlande, i 4 udgaver, det danske, svenske , norske og engelske flag, mine små hvide engle, mine nye små håndbunde koste, mine små håndlavede fugle, min lille nye håndlavede miniaturekarrussel,, o.s v. Du kan se , hvilken del af museumsbutikkens sortiment, jeg har fået med mig ind i Tivoli under Halloween her:

 

http://www.miniaturevaerkstedet.dk/434969003

http://www.miniaturevaerkstedet.dk/434968806

 

Jeg har tidligere haft en forhandler fra miniaturebranchen på verdens mindste flagguirlande, men vedkommende, som kom med sin engros ordre alt for sent i år, meldte lige fra på bane 1 og afbrød samarbejdet, da hun fik at vide, at jeg havde dén sammen med de andre af mine egne selvopfundne miniature designs med ind i Tivoli, og at jeg ikke kunne levere engros til hende, før jeg havde været i Tivoli med Miniatureværkstedet under Halloween. Så i år er Miniatureværkstedet det eneste sted, du kan se og købe verdens mindste flagguirlande, der er designet og fremstillet af mig.

Der er åbent frem til og med d 5.november.

 

Jeg er IKKE i Tivoli under Juletivoli.

 

Venlig hilsen 

Lisbet Lærke.

 

NB:

MIniatureværkstedet har en FACEBOOK-side, "Miniatureværkstedet, - miniatures by Lark" som du kan gå ind og like, også følge arbejdet i mit udflytter-hjemmeværksted....- også har jeg sørmer fået taget mig sammen til at få mig en INSTAGRAM profil, "larklisbet" hedder den, hvor du kommer til at kunne følge mig gennem tykt og tyndt, ude og hjemme, uanset, om jeg sidder på en halmballe eller under en palme og arbejder, ...- hvis du altså går ind og følger mig.

Altså, jeg KAN JO IKKE LADE VÆRE!  

Om så dette museumsprojekt for alle andre ser ud til at være kørt i hårdknude, så fortsætter jeg, også selvom jeg ikke lige ved, hvordan jeg skal komme videre herfra.

 

Men en god idé, der altid har virket for mig, er, at  mærke efter og følge mine impulser og mit hjerte.

 

Så midt mellem nye små miniaturekunstværker til min udstilling i Tivoli, "Med Lup og Blyant", ideer til og produktion af miniaturekunsthåndværk, der hører temaerne " Halloween" og "efterår" til, sneg der sig pludselig noget helt andet ind under min lup i Miniatureværkstedet og ud af mine hænder kom der noget, der er inspireret af....- nå ja, inspirationskilden siger vist sig selv...- en håndlavet skala 1: 12 miniature tinkarrusel med lak, der såmænd er fremstillet af mig selv foreløbigt i kun 12 eksemplarer.

 

Mange dages arbejde i hvert lille eksemplar. 5 dage alene tager det at lakere den med mine 1-hårspensler. På fotoet vist på et træ, der er 18 cm i højden og sammen med andre af mine miniatureprodukter, bl. a. verdens mindste flagguirlande med flag i str 3mm til 5mm.

 

Så nej, karrusellen fremstiller jeg ikke til engros salg, den er KUN til salg til private fra min lille efterårsbutik i Tivoli. Karrusellen kommer ikke til at hænge frit fremme i butikken, da det er Halloween og ikke Jul i oktober-november, men den befinder sig bestemt i butikken og er til salg. Vi må reservere plads i hyttens lille vindfang, for jeg er sikker på, at denne kuriositet vil skabe en liggekø af mine skønne ekcentriske designsamlere mellem ballerne og hovederne til Halloween.

 

Det er kl 12.00 lørdag d.13. okt i Miniatureværkstedet ved siden af Pantomimetret, det foregår folks! Husk at medbringe jeres egen lup. ... - og I spørger bare efter karrusellen ved disken, hvis tilbedte håndbyggede skuffedarium gemmer på adskillige af mine andre håndlavede dimsedutteskatte, men altså i denne omgang vender indad mod den servicemindede ekspedient, som med glæde håndterer skuffeudtrækningen, fremvisningen af varerne til kunderne. 

 

Á propos ekspedient, så bliver det mit sædvanlige lille, men effektive team af smilende og servicemindede mennesker, der kommer til at betjene ekspeditionen i hele åbningsperioden, mens jeg selv arbejder i værkstedet lige ved siden af. Med en åbningstid på 12 timer om dagen i 3 1/2 uger, 1 - 2 ugers forudgående opsætning og 500.000 besøgende i Tivoli, bliver der derfor ikke meget tid til at betjene postordrekunder fra museumsbutikken fra julehjertemuseet.dk med det sædvanlige smil og standard. Derfor lukker vi postordrebutikken på julehjertemuseet.dk ned mellem d. 1. okt og den 6.november 2017. Så I må komme ind og handle hos os i Miniatureværkstedet i stedet for. Salget af karrusellen og mine andre miniature designs fra denne hjemmeside støtter det fortsatte arbejde med at få  The Woven Heart Art Museum,- kunstmuseet Julehjertemuseet sat op et nyt sted, samt at videreudvikle udstillingerne, så de kan komme til at passe ind et nyt sted.

 

Omkring levering af engros ordrer, så har alle mine momspligtige storkunder, der har bestilt indtil nu i år, allerede fået deres varer leveret. Engros bestillinger, der afgives fra og med i dag og frem til 1. november 2017, vil først blive fremstillet af mig EFTER den 1. november til afhentning i Miniatureværkstedet lørdag den 4. november, da jeg fra nu af og frem til 1. november er optaget i værkstedet primært af at fremstille miniature kunst og Halloween produkter til butikken. De miniatureprodukter, der befinder sig i disken ved åbningen,  er efter planen er forbeholdt og fremstillet til omsætning i butikken i Tivoli.

 

Hvis du generelt er fan af mit papikunsthåndværker- univers, så kan jeg fortælle, at jeg planlægger en en større åbningsevent i dén retning. Der bliver noget til enhver pengepung.

 

Hele mit arbejde med at opbygge værkstedet, galleriet, butikken og udstillingen kan du følge på Miniatureværkstedets hjemmeside, der siden opstarten i maj har haft over 900 unikke besøgende. Vildt!

 

www.miniaturevaerkstedet.dk

 

Miniatureværkstedet har også en FB-side, hvor løjerne styres af undertegnede, hvor du er velkommen til at give et "like" og følge med, hvis du har lyst.

På forhånd tak.

Venlig hilsen Lisbet Lærke.

 

 

 

Nu er det det er sikkert og vist. Jeg får min egen lille butik.  I TIVOLI i København. Mit eget sted, der har åbent i 3 uger til efteråret. Det er mit 1 ½ måned gamle koncept ”Miniatureværkstedet, - miniatures by Lark”, www.miniaturevaerkstedet.dk, som bliver en magisk blanding af et miniaturegalleri med originale miniaturekunstværker, mit miniaturedesign og miniaturedekorationer, alt sammen noget, der er kommet ud af mit hoved og mine hænder, eller bliver produceret af mig i åbningstiden, der naturligvis følger TIVOLI´s åbningstid i uge 42- 44. d. 13.oktober til 5. november 2017.

 

”Hvad blev der så af Julen?” tænker du måske. Står det til mig, kommer  kunstmuseet Julehjertemuseet , The Woven Heart Art Museum, ikke til at åbne i år, for dels, så har jeg lige gennemgået endnu en planlagt operation i spiserøret og skal måske igennem 1-2 mere i år, og dels så trænger jeg efter 6 år i hamsterhjulet hver weekend med at bygge museet op og drive det, til et velfortjent friår, hvor jeg selv kan gå ud at nyde juleoplevelserne og hvor jeg har god tid til min egen store familie. Hvis museet skal åbne, foretrækker jeg en løsning, hvor folk går gennem en tæller, for jeg har som det er lige nu ikke selv helbred til at passe entrédøren og museumsbutikken og rundvisningerne i døgndrift i 2 måneder af året.

 

Min trofaste støtte, min mand Bent, har heller ikke lyst til at være med til at drive museet i år, og han er ved at blive en ældre herre og ser det ikke som sin opgave at bygge det op og drive det. Så det har lidt lange udsigter med en sæsonåbning i år. Derudover har jeg lyst til at prøve noget nyt, jeg hader at blive sat i bås, så det bliver til Halloween, at mit private udflytterværksted, Miniaturevræstedet, rykker ind i den smukke gamle have, som miniaturegalleri, tegneatelier, designværksted og dekorationsværksted.

 

Med hensyn til Julehjertemuseet, så findes der et gammelt ordsprog, der hedder: ”Kommer tid kommer råd,” Det vil sige, at vi åbner igen, når der er penge til at drive det og til et sted at bo med museet, - og der er altså desværre ikke nogen, der har spyttet i kassen heller ikke fra samfundets side, så vi kan åbne det lille populære, folkelige  og unikke kunstmuseum i år. Alt står på opmagasinering.

Ingen penge,- ingen kager! - Så nemt er det at forstå, og værkerne er jo ikke til salg på et museum. Så jeg arbejder stadig på det, når jeg har energi til det og vi sparer fortsat op gennem salg af pynt her fra siden.

 

Eftersom det er mit miniatureværksted, der flytter ind i TIVOLI, og jeg hele tiden finder på noget nyt og jeg klipper og sælger miniaturepynt året rundt, kan vi nok heller ikke helt undgå, at verdens mindste flagguirlander i skala 1:12, som jeg designede i 2015  og andre spændende julede miniaturenyheder en gang imellem finder vej fra værkstedsbordet og over i skufferne bag salgsdisken. Men det bliver bestemt ikke julen, der kommer til at præge udsmykningen af rummet eller den lille hytte, jeg får til Miniatureværkstedet. 

 

Jeg glæder mig vanvittig meget til at samarbejde med TIVOLI´s keative team af designere og havearkitekter og til, at det er andre der står for vedligholdet af omgivelserne, og til, at jeg har fri, når TIVOLI har lukket. Det vil sige, at der kommer ikke nogen og står og banker på min private soveværelsesdør eller går ind ad den kl 5. 00 søndag morgen, når den står åben for udluftning i forventning om, at kunne komme ind og se udstillingen og galleriet, således som det desværre skete lidt for ofte i Tisvildeleje...

 

 Jeg ved ikke så meget om mit lille nye sted endnu, bortset fra at jeg kommer til at ”bo” lige ved siden af Pantomimeteatret. Jeg har fået tegningerne over hytten, og vi har såmænd allerede bygget både værkstedet, disken og butikken op, så vi i god tid kan prøve logisktikken i det lille rum af, før vi flytter hele molevitten ind i TIVOLI til oktober, lige før åbningen, for hytten bliver ikke sat op før. Inden da, har jeg en masse idé- og produktudsvikling i gang, mens konceptudviklingen fortsætter hele sommeren igennem i et sjovt, positivt og opbakkende miljø.

 

Livet har ikke opført sig ordentligt over for mig i de senere år, så jeg laver kun dét, jeg synes er sjovt og som gør mig glad, -og lige nu på dette tidspunkt i mit liv, er det altså miniaturer, jeg har lyst til at lave.

 

"Miniatureværkstedet, Miniatures By Lark" har også allerede fået en FACEBOOK-side, der har vundet stor opbakning fra starten, men jeg kan ikke få for meget, jeg kan altid bruge noget mere. Så hvis du er interesseret i at følge opbygningen af Miniatureværkstedet og min kommende miniatureudstilling "Med Lup og Blyant" i TIVOLI i København, er du mere end velkommen til at gå ind og "synes- godt-om "FB-siden, trykke på "følg" og invitere dine venner til at gøre det samme.

Venlig hilsen og på forhånd tak

Lisbet Lærke.

Så er vi i gang med at bygge en lille købmandsdisk ud af de skuffedarier, Kulturhulens kunstnergruppe finansierede lige inden sæsonlukningen af museet sidste år. En sæsonlukning, der nok kommer til at trække lidt længere ud end ønskeligt, eftersom vi fortsat ikke har et permanet sted til museet efter salget af dén lejlighed, hvor vores lille populære museum boede til låns i de 3 første år. 

 

Men vi giver ikke sådan op. I de sidste måneder har jeg arbejdet målrettet med at få hele mit miniatureunivers og mit miniatureværksted ind i 3 uger til efteråret et bestemt sted i København, som jeg holder uendeligt meget af.

 

Jeg har skaffet næsten alle de godkendelser, attester og tilladelser, der skal til. Jeg og mit univers  passer også fint ind, men det er ikke nok, der skal også være plads til mig, så det håber vi, der bliver. Men tiden går, og mine manuelt fremstillede produkter fremstiller sig jo ikke automatisk af sig selv. Det er helt ufatteligt, så mange nye designs, man kan nå at lave og producere, mens man venter på en levering af minifuglenæb, som vi har ventet på i 4 måneder nu. Det er også første gang, at et design fra min hånd ikke er blevet produceret rettigdigt færdigt, så hvem ved, måske bliver næbbene slet ikke leveret i år?

 

Men tilbage til det spændende projekt, som jeg arbejder meget seriøst på. Mine miniature designs af julepynt til meget små træer kommer også med omend i en temmeligt kamoufleret udgave, idet man ikke kommer til at kunne se det hængt op. Det hører ligesom med eftersom det er mig, der har designet og håndproducerer verdens mindste flagguirlande i scala 1: 12. Men om efteråret er det altfor stidligt med julepynt, så det bliver gemt i skuffedariet i på bagsiden af disken. I et miniatureværksted og miniaturebutik er der frygteligt mange dimser at holde styr på, så vi er glade for det praktiske lille møbel.

 

Jeg har fundet på et navn til min lille drømmebiks, oprettet en indtil videre hemmelig hjemmeside til projektet, og jeg er også i fuld gang med at tegne og fremstille dé produkter  butikken officielt kommer til at handle med, nemlig historier og fortællinger omsat i miniaturebrugskunst, miniature design og ikke mindst min miniature kunst.

 

Så må vi bare håbe, alting flasker sig. Hvis det gør, er det en gammel drøm, der går i opfyldelse, at komme til at arbejde dér. Hvis det ikke gør, må jeg bare vente til der bliver plads til mig. Den nye hjemmeside med mine miniaturer vil jeg først linke over til her fra bloggen, når jeg har vished for, om vi får lov at lave det lille miniatureværksted eller ej.

 

Til sidst vil jeg benytte denne blog til at takke alle jer læsere for at følge med i et julemuseums skærmydsler midt i sommerheden dagen efter en Store Bededag. Sidder I ude på terrassen med shorts og solbriller på og tænker:

" Jeg tror sørmer lige, jeg går på nettet og tjekker. hvordan det går med kunstmuseet Julehjertemuseet? Eller hvad mon der er sket af nye ting? Hvad har hun mon nu fundet på?"

 

Over 4000 besøgende i maj måned alene på denne blog på de 3 uger, der er gået, siden jeg skrev min sidste blog er da HELT vildt! 

Smiler stort

Lisbet Lærke.

Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE