Donationer

Om donationer... / about donations

The Woven Heart Art Museum NEVER send out direct mail or E-mails to private persons for financial support and donations. We NEVER ask for your bank informations or for permission to draw money from your bank account.

Instead we sell our own designed Christmas cards, merchandise and there by and via sale from our special shop for hanging Christmas decoration for small Christmas Tree on this website, where a lot of the products have been designed by Lisbet Lark herself and are being hand made by the grown voluteers of The Woven Heart Art Museum. From that we finance our coming exhibitions,- and then naturally from the admission fee, when the museum is open.

Every now and then we publish wishes about funny secondhand furniture to restore and exhibit our advanced woven hearts in, or for generel decoration of the museum and we´re grateful for the ones, we´ve received and restored.

Best wishes

The woven heart art Museum.

 

Dansk version:

Julehjertemuseet sender ALDRIG tiggerbreve eller tigger E-mails ud til privat personer for at få financiel støtte eller donatione. Vi beder ALDRIG om folks bankoplysninger eller om tilladelse til at trække penge på din bankkonto. I stedet for sælger vi vores egne designede julekort, merchandise og specialdesignet julepynt til små juletræer, hvoraf mange af produkterne er specialdesignet af Lisbet Lærke selv og bliver fremstillet af Julehjertemuseets voksne frvilliggruppe. Det er dét, vore kommende udstillinger bliver financieret af, - også naturligvis entreindtægterne, når museet har åbent..

Engang imellem offentliggør vi ønsker om donationer af brugte møbler til renovering og ombygning til at udstille kommende hjerter i, eller til generel dekoration af museet og vi er dybt taknemmelige for dem, vi får og har fået.

Hjertelig hilsen

Julehjertemuseet

Ønskeseddel:

- Et permanent sponseret sted at bo til museet, ville selvfølgeligt være optimalt, men er  ikke realistisk. Så vi leder efter et sted til at købe for en rimelig penge i forhold ti det faktum at vi kommer med et selvfinansierende, unikt og professionelt lpbygget og veludviklet og velbrandet udstillingskoncept. Et museum, der ikke kan tages op og ned konstant eller flyttes rundt med. Det skal ligge et sted, der passer til "brandet." Det vil sige, at vi eksempelvis IKKE kan bo i din garage eller i en kornsilo eller i betonbyggeri ligesom en beliggenhed i en privat ejerforening eller sommerhusudstykning heller ikke er optimal. Bygningen skal helst ifølge lokalplanen og BBR meddelelsen være udlagt til kulturelle formål. Den skal være opvarmet med fjernvarme og helst også isoleret, da hverken udstillingsmøbler, møbelkunsthåndværk eller kunstværkerne kan tåle fugt. De små kunstværker kan heller ikke tåle dagslys. Der skal være en udvendig dør, der kan aflåses udenfor åbningstid og lukkes lidt til engang imellem i åbningstiden, uden at der ser lukket ud. Præsentabel indgangsparti er at foretrække,  som vi ikke først skal til at gøre præsentabelt, men ellers vil vi bevare eller føre bygningen tilbage til oprindelig arkitektonisk udseende, såfremt en evt fredningsstatus tillader det.  Der skal være et forrum / evt en hall med plads til en lille butik / lille galleri og også gerne med plads til et lille værksted, samt adgang til et kundetoilet og adgang til selve museumsrummene, der gerne må ligge flere små stuer en suite og ende ude i forummet. En lokation med synlige hanebjælker, høje udskårede paneler eller stuklofter foretrækkes, da det passer til brandet, men lofthøjden er nødt til af hensyn til vores egen personlige sikkerhed at være minimum 195 cm over gulvplan.  Vi ser os ikke i stand til at finansiere og foretage tidskrævende og dyre ombygninger af bærende vægge og etageadskillelser, så disse og rumfordelingen i bygningens oprindelige planløsning skal være i orden, inden vi flytter ind.  Det  må gerne være registreret enten til erhverv eller til kulturelle formål, da vi har 10 års erfaring i at lave professionelle udstillinger og kulturevents og er cvr- registreret. Der skal være køkkenfasciliteter eller mulighed for at etablere det  + toiletadgang i forbindelse med indgangen / entreen / hall til os, der driver museet.

 

Vi interesserer os for gamle bygninger, har istandsat adskillige boliger og altid vedligeholdt og renoveret dem med respekt for den oprindelige arkitektur, kunst og historie på stedet. Så en historisk bygning har også intetesse. Vi er havemennesker med grønne fingre, , så det gør heller ikke noget, hvis der følger en mindre jordlod med rundt om bygningen.

En donation i form af et billigt huskøb vil også være en mulighed, da vi selv knokler pengene sammen til stedet og til den senere  drift af museet.

Til gengæld forventer vi at kunne få lov til st drive stedet på vores egen måde uden kommunal eller på anden måde offentlig indblanding, da vi tidligere har bevist, at vi kan gøre det.

.

.

.

.

.

 

 

Til selve udstillingerne mangler vi:

- Spilledåse med displaymulighed, der kan spille "Ach du lieber Augustin.

 

- Hængevitrine / montre, flødefarevt med guldvarvede kanter. Max mål: 120cm x Dybde: 30cm x højde max 60cm. Gerne inden udstillingen "H. C. Andersen Passion 2 " starter d 15. oktober 2016. 

 

- Kogle guirlander.

- Almindelige guldfarvede gurilander-

- Ting og sager til vinduesdekoration. Evt "Julegardiner og " Sne."

- Kunstige grangrene.

- "Sne-dekorations"-dele.

- Halmkranse fra 30 cm i diameter og nedefter.

- Lille krybbespil i træ , gerne sammenklappeligt. Afdæmpede farver. Max mål: 20cm x 20cm x 20 cm.