Generel info om museet:

Rev. 12.okt 2016:

Det har indtil videre taget 5 år at opbygge Julehjertemuseet, der har status som en privat samling, hvorfor museumskort udstedt af turistorganisationer, rejseselskaber og statstøttede museer ikke er gældende som adgangsbillet. Siden 2014 har det boet i en privat bolig i Tisvildeleje.

Museet har åbent fra sidste weekend i oktober og frem til sidste weekend før Jul. Du finder åbningstiderne her:

Open / Åbeningstider

 

Udstillingerne er bygget op af frivillige, og er håndlavede lige fra specialdesignede udstillingsmontrer, sjove genbrugsting og til papirkunst.

Papirkunst bliver ødelagt ved for meget lys, så fotografering med blitz er IKKE tilladt, i stedet anbefales det, at købe de billige postkort med hjerterne på i museets lille butik, hvis overskud sammen med salget af billetter bliver brugt til fortsat at skabe nye hjerter til museets udstillinger, specialfremstilling af montrer samt driften af museet, bl.a. lys og varme i udstillingsperioden.

 

Museet bor i et lånt lokale i Kulturhulen i Tisvildeleje, der bliver brugt til andre kunstneriske og kulturelle formål udenfor museets åbningstid, så de små hjerter og papirkunstværker kan ikke besigtiges udenfor åbingstid, for der er de der ikke.

 

Museet bor centralt med offentligtlige transport forbindelser til og fra Hillerød / København, alle praktiske oplysninger vedrørende transport til og fra museet, finder du her:

 

Handicappede personer er velkomne med egne hjælpere til at hjælpe op og ned ad de 2 små trin fra gadeniveau og op til indgangsdøren.

 

Større grupper, såsom skoleklasser, institutioner, m.v. er også velkomne. Af hensyn til pladsen, anbefales det dog at bestille tid i god tid til at se udstillinger udenfor den officielle åbningstid i perioden oktober til december.

Vel mødt og glædelig jul!

 

 

Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE