Færdigpyntede træer til salg:

Færdigpyntede juletræer.

Vi et produkt i museumsbutikken, der egentligt er affødt af et behov, vi opdagede, da vi åbnede museet i 2014. Nemlig: At kunne købe små juletræer, der er pyntet af Lisbet Lærke personligt og individuelt, således, at træ og pynt passer smukt sammen i propertioner, farver og stil. 

 

Især er der dette behov blandt udlandsdanskere, udlandssvenskere og udlandsnormænd, som måske ikke lige kan komme forbi og kigge på varerne, før de bestiller. Derfor vil vi jævnligt lægge nye træer ind, der er pyntet af Lisbet Lærke, for det er nu engang nemmere at se, hvad der passer sammen og sammensætte et personligt juletræ, når man står med det hele i hånden, end hvis man sidder i et andet land og kigger på tingene på en web-side.

Ved begrebet "færdigpyntet juletræ" forstås;

- at det leveres uden lyskæde på.

- leveres med en passende flagguirlande efter eget valg. (3 forskellige størrelser, og flere forskellige flag, klipper vi) .

- Resten af pynten: Toppynt, 1 kæde, håndlavet pynt, kugler, kræmmerhuse, hjerter, m.v. bestemmes af Lisbet Lærke og er forskelligt fra træ til træ, da vi har en del lækkert pynt, som vi kun har i ét eksemplar, og som derfor ikke er lagt ind på museumsbutikkens del af hjemmesiden her. Så alle træerne er forskellige, og pynten er sat sammen personligt af hende.

Træet leveres "pyntet" på dén måde, at den del af pynten, der kan sidde på træet uden at gå i stykker under transporten / shippingen, bliver sat på. Resten sættes fast i små poser udenom træet, så sikrer vi, at det ikke går i stykker undervejs, og du kan selv få fornøjelsen med at gå og hygge dig med at sætte det på træet enten på dit kontor eller hjemme. 

I 2016 har volgt de fleste træer på denne underside, men vi kommer igen med flere flotte træer til næste år!

V.h

Julehjertemuseet.

 

Model "Natur" træ , 30 cmhøjt incl fod og stjerne

2 ens stk til salg: Begge med "sne" på. Pris pr stk: 500 kr.

Pynt på hvert træ er blandt andet: Sivstjerne, nissetræsko med ophæng af røde silkebånd, sølvfarvede kugler, fuglehuse, en flok håndlavede naturtro fugle, håndlavede flagguirlander, "guldguirlander", papmaché svampe,

Sølvpyntet engelsk / dansk juletræ 50 cm incl toppynt og fod.

Til Salg:

Glem alt om små søde engle og små nuttede fugle!

Dette er en engelsk-inspireret "herremodel", fuldt pyntet med glaskugler i form af bl. a. sneugler, hasselnødder, "sølvkæder", istapper, isstjerner og iskrystaller, lækkert kram, som vi kun har i disse få eksemplarer. Pyntet med 2 håndlavede flagguirlander og en håndlavet ringguirlande. Det engelske Union Jack- og dnt danske flagguirlande er begge designet af Lisbet Lærke selv. Velegnet idé til jul hos f.eks. blandede par. Flagguirlanderne kan udskiftes efter kundens behov. De fås i denne flagstørrelse (1,2 cm x 1,8cm) i det danske, det svenske, det norske, det engelske, og det amerikanske flag. ...- eller lige præcis det flag, du ønsker, for vi (Lisbet Lærke) designer dem selv.

Antal træer: 1 eksemplar.

 

Pris: 800 danske kr. Forhandles på julehjertemuseet.

Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE