Museumsbutik / museums shop.

Julen starter altid på Julehjertemuseet!,- eller gør den nu også dét?

Museets postordrebutik er pt midlertidigt lukket på grund af nedpakning af lageret,  omorganisering af varenumre, flytning af materialelager, produktions- og færdigvarelager til nyt depotrum, flytning af egne værksteder til vore håndproducerede produkter til større og bedre fasciliteter. 

 

 Mange af de håndlavede ting fremstiller Lisbet Lærke selv i hendes eget miniatureværksted, som du finder her:

http://www.miniaturevaerkstedet.dk/ 

 FB- side: Miniatureværkstedet, miniatures by Lark.

 

Overskuddet fra salget af håndlavet julepynt fra Design By Lisbet Lark går til den fortsatte opbygning af Julehjertemuseet, Woven Heart Art Museum, der er et  privatmuseum / en privat samling, der gerne  i de kommende år skulle få sig et nyt sted at være. Julehjertekunst kræver tørre lokaler, plads, specialbyggede montrer, specialindrettede lokaliteter samt en speciel belysning. Derfor, og fordi vi selv er dødtrætte af at skulle rende rundt og lede efter pynt til vores egne små juletræer hvert år, har vi her på sitet etableret en postordre specialbutik med

Pynt små juletræer så du også slipper for besværet. Du kan købe alt, hvad du skal bruge hos os og bruge tiden på andre sjove juleaktiviteter.

Julehjertemuseets varelager er sidst ført ajour: d. 6/8 kl 20.19 kl. 5.30

DU KAN SØGE ENTEN PÅ VAREGRUPPERNE:

Stjerner         Toppynt          Mini glaspynt.    Fugle.   Håndflettede hjerter 

Mini flagguirlander      Andre guirlander     Mini Julebuk   Juletræspynt af træ  Mini kræmmerhuse   Andet sjovt ,  m. fl.

 

ELLER PÅ TEMAER, HVOR VI HAR HJULPET DIG MED AT SÆTTE NOGLE TING SAMMEN, DER PASSER SAMMEN I FARVER OG STIL:

Sølv     Guld     Vintage jul    Pynt mikro juletræ    Nordisk Nostalgisk Jul    Håndlavet / Handmade  , som er Lisbet Lærke eget design fra Design by Lisbet Lark.

- også handler vi med julekort, Valentinskort, bordpynt  kuglepenne m.m. som er designet af Lisbet Lærke. Det ligger nederst på denne underside og kan bestilles sammen med julepynten.

 Vi modtager betaling via bankoverførsel eller Mobile Pay.

V.h Julehjertemuseet.

 

 

Bestilling af varer sker efter denne procedure, som sikrer, at vi IKKE skal administrere en tilladelse til at trække penge på din konto og at du altid kan se, hvilke varer vi kan levere nu og her, FØR du bestiller /betaler. 

1) Lav en samlet liste over de varer, du ønsker at bestille hos os med angivelse af varenr og antal.

2) Gå ind under  menupunktet i venstre side af skærmen, der hedder "Kontakt".

3) Skriv din bestilling i en besked til os. D. v. s varenummer, antal samt en forsendelsesadresse, så vi kan finde en forsendelsespris. Du modtager svar fra en mail, der indeholder ordet "Kulturhulen."

Der pålægges forsendelses omkostninger afhængig af, hvor varerne skal sendes hen.

4) Herefter modtager du en ordrebekræftelse pr mail på, at vi har dine varer på lager med en samlet pris inkl. forsendelse og et kontonummer, du skal overføre pengene til. Du kan også betale via PAYPAL, en betalingsmåde, vore kunder i udlandet ofte vælger. Husk at skrive "Fakt.nr ..." (... = fakturaens nummer) i meddelelsesfeltet på oversførslen, så vi hurtigt kan finde din betaling i bogholderiet. Mens alt dette finder sted, bliver dine varer reserveret til dig, taget ud af varelagerbeholdningen her på siden og pakket, så andre ikke kan bestille dem, medens handlen står på.

4) Når vi har registreret din betaling af fakturaen og sikret os, at vi har den rigtige leveringsadresse, bliver din pakke sendt afsted til dig. Afsendelse af varer sker fast om mandagen.