Museumsbutik / museums shop.

Julen starter altid på Julehjertemuseet!,- eller gør den nu også dét?

Museets postordrebutik er pt midlertidigt lukket på grund af renoveringen af den bygning, Julehjertemuseet kommer til at bo I. Det er de samme hænder, der renoverer huset, som fremstiller det håndlavede julepynt fra Design by Lisbet Lark, og sidste år inden flytningen nåede vi at få udsolgt af store dele af sortimentet.

 

 Mange af de håndlavede ting fremstiller Lisbet Lærke selv i hendes eget miniatureværksted, som du finder her:

http://www.miniaturevaerkstedet.dk/ 

 FB- side: Miniatureværkstedet, miniatures by Lark.

 

Overskuddet fra salget af håndlavet julepynt fra Design By Lisbet Lark hsr hidtil gået til den fortsatte opbygning af Julehjertemuseet, Woven Heart Art Museum, der er et  privatmuseum / en privat samling, der nu har fået sig et nyt sted at være, som vi er i gang med at istandsætte.

Julehjertekunst kræver tørre lokaler, plads, specialbyggede montrer, specialindrettede lokaliteter samt en speciel belysning. Derfor, og fordi vi selv er dødtrætte af at skulle rende rundt og lede efter pynt til vores egne små juletræer hvert år, har vi her på sitet etableret en postordre specialbutik med

Pynt små juletræer så du også slipper for besværet. Du har hidtil kunnet købe alt, hvad du skal bruge hos os og bruge tiden på andre sjove juleaktiviteter, men lige nu har vi udsolgt af det meste, fordi vi fokuserer på renoveringerne af huset til museet og derfor buger vore hænder på noget andet end at fremstille julepynt.

 

DU KAN SØGE ENTEN PÅ VAREGRUPPERNE:

Stjerner         Toppynt          Mini glaspynt.    Fugle.   Håndflettede hjerter 

Mini flagguirlander      Andre guirlander     Mini Julebuk   Juletræspynt af træ  Mini kræmmerhuse   Andet sjovt ,  m. fl.

 

V.h Julehjertemuseet.

 

 

Bestilling af varer sker efter denne procedure, som sikrer, at vi IKKE skal administrere en tilladelse til at trække penge på din konto og at du altid kan se, hvilke varer vi kan levere nu og her, FØR du bestiller /betaler:

Fremgangsmåden er slettet, da museumsbutikken lige for tiden er lukket.