Fotoalbum / Photo Album

Foto fra museumsbutikken: Verdens mindste flagguirlande i Scala 1: 12, flagstørrelse 3mm x 5mm, fra Design By Lisbet Lark, designet af Lisbet Lærke.

Woven Heart Art "Santa Lucia" (fremstillet af Lisbet Lærke i 6 stykker papir, forskellig for- og bagside) med spilledåsemontre

Udendørs skiltning

Montrer med Woven Heart Arts. Montren er designet af Lisbet Lærke og kunstværkerne på H. C. Andersen Passion udstillingen er fremstillet af Lisbet Lærke

Woven Heart Arts fremstillet af Lisbet Lærke.

Fotokunstværket "Fascination" af Lisbet Lærke. Brugt til at brande Julehjertemuseet som coverfoto på Kulturhulens FACEBOOK-side.

Udstillingsmontre. Møbelkunsthåndværk udført af Lisbet Lærke.

Vores husnisse er blevet hjemløs og venter på et nyt sted at bo med alt sit happengut, Julehjertemuseets dekorationer og kunstværker. Skal det være hos jer?

Her kan du se nogle fotos fra de 3 år, 2014-2016 vi var i drift i Tisvildeleje. Møblerne og samlingen er kørt på depot, men vil kunne opstilles andetsteds, når vi finder et egnet nyt sted at være. Woven Heart Art kræver en opvarmet, tør og mørk lokation, da papirkunst ikke kan tåle kulde, fugt og dags- og sollys. 
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE