Presseomtale:

Ugebladet SØNDAG uge 47 / 2016

3 siders artikel med portræt af Lisbet Lærke.

Der ligger også et link ude på nettet til noget af den:

http://www.soendag.dk/fritid/lisbet-laerke-en-mester-i-klippe-julehjerter 

 

Artikel i Frederiksborg Amts Avis, d. 11.december 2015.

http://sn.dk/Gribskov/Julehjertemuseum-aabner-doeren-for-publikum/artikel/537884?rss

Meget flot artikel i Frederiksborg Amts Avis, skrevet af Frederiksborg Amts Avis´ udsendte journalist i Tisvildeleje, Karl-Erik Frederiksen, der var på besøg på Julehjertemuseet. Julehjertemuseet har åbent hvert år fra medio oktober til medio decemeber.

Årets åbningstider finder du under punktet "åbningstider" på denne hjemmeside.

 

Artikel og instruktionsfilm i Berlingske Medier, d. 23. nov 2015.

http://www.b.dk/bolig/lav-dit-eget-julehjerte

 

Stor fin artikel om Julehjertemuseet. Et interview med Lisbet Lærke på julehjertemuseet, og en instruktionsfilm, hvor hun videreformidler og på en enkel måde på begynderniveau instruerer i, hvordan man laver et helt almindelig flettet julehjerte, der også er optaget på Julehjertemuseet.

Filmen er blevet lavet, fordi hun mener, at det er vigtigt at få holdt traditionen i hævd med at flette julehjerter, da det er en vigtig del af den nordiske folkekultur. Designet af det helt enkle hjerte er hendes eget, og ikke nær så svært, som dét, hun normalt laver. Manuskriptet til optagelserne er skrevet og forberedt af hende selv.

Artikel i Gribskov Lokalavis 11.nov. 2015

 http://gribskovlokalavis.dk/julehjertemuseum-holder-julekunstudstilling/

 Der gøres opmærksom på, at de viste almindelige flettede julehjerter i artiklen ikke er frestillet af Lisbet Lærke og ikke befinder sig på Julehjertemuseet. Hendes avancerede woven Heart Art fremstillet i op til 9 stykker flettet papir og uden skabeloner, og med assymetriske motiver , forskellige på for- og bagsider, er i en unik og større sværhedsgrad, og de blev i 2014 en særskilt internationalt anerkendt kunstart. Endvidere gøres der opmærksom på, at journalisten, der har skrevet artiklen, aldrig har besøgt julehjertemuseet eller lavet et interview med Lisbet Lærke.

 

 

 

Indslag i TV2 LORRY d 14/12 2014

http://www.tv2lorry.dk/sondagsmagasinet/sondagsmagasinet-18

Indslag om Julehjertemuseet om det og Lisbet Lærke´s deltagelse på London Art biennalen med det 6 strimlede flettede hjerte "Sherlock Holmes Portrait"

2014: Interview med Lisbet Lærke på Bibelselkabets Hjemmeside

Link til et dybt og nærværende Interview med Lisbet lærke om hendes eget forhold til det flettede hjerte:

 

http://www.bibelselskabet.dk/nyheder/nyhedsoversigt/arkiv2014/julehjerter_lisbetlaerke

 

Det 6-strimlede flettede Julehjertekunststykke "Juleevangeliet, Lukas, kap2, 1-14", hun viser frem i artiklen, er endnu ikke udstillet på Julehjertemuseet, da det er en del af en kommende udstilling, "Jesu Kristi Livsforløb", hvor vi  forventer 1. del færddiggjort til udstilling julehjertemuseet fra 2016 eller 2017. Inden da ligger der et stort arbejde i at få samlet midlerne sammen til og bygget montrerne til udstillingen, hvis opbygning man også kommer til at kunne følge her på siden.

2014: Hendes Verden.

Hendes Verden nr 45. 2014. 3 siders interview med Lisbet Lærke på Julehjertemuseet.
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE